Otis Park Festival 2014


Met veel plezier kunnen we aankondigen dat we ook bij de zomerfeesten van 2014 weer van de partij zijn!

Natuurlijk kun je gedurende de week weer van de lekkerste jazz, rauwste funk en zwoelste soul genieten zoals jullie dat gewend zijn van Meneer Otis. Daarnaast hebben we dit jaar een nog groter aanbod aan eten op het terrein staan en kunnen de kinderen samen aan de slag met de ouders dankzij cultureel projectbureau Eigenwijzer, welke van zondag tot en met woensdag ons veld komen voorzien van proefjes, activiteiten en quizzen.

Ga lekker op tour door onze agenda om alvast een beeld te krijgen van de line up. Zo sluiten we de week wederom af met de “Wicked Jazz Sounds”, maar beginnen we even zo lekker de week met de soul-hiphop-jazz clash van Pink Oculus, gevolgd door The Originators met een flinke portie northern-soul. Verder verkennen we onze grenzen met Laura Vana (GB), Gonsofus (SK/RU), Mara Minjoli Quintett (DE) en Black Flower (BE). And many more…

Genoeg weer te beleven in het Kronenburgerpark deze zomerfeesten, dus tot in Otis Park!

Hier alvast een klein voorspoefje.