Otis Park Festival 2015


Otisten hoort ons relaas!

Van 18 tot en met 24 juli kunnen jullie weer terecht voor een week vol Soul, Funk, Jazz en aanverwanten in het monumentale Kronenburgerpark, het is weer tijd voor het Otis Park Festival!

ACTS

Vintage Sound System, Trionence, Billy Hill, The Mighty Mocambos, Seven Eleven, Schweber, JazzRepublic Sessions (o.l.v. Richie Reichgelt) ft. Kim Hoorweg, Any Vegetable, The Mighty Typhoons, Porco Trio, JazzRepublic Sessions ft. Maarten Hogenhuis, Lucy Lou, Bongomatik, BerkeyBeast’s, JazzRepublic Sessions – Dany Mary  ft D Eve Archer, Emmie te Pas, Gosto, DJ Fafi, Sinas, Harrowfield, Voyage Sans Fin, Malky, DJ Sebastián Estrada, The Benelux, Jimmi Hueting Trio, Barbara Blijlevens, Oliver Alexander, DJ Maestro, Sarah-Jane, Cirque Valentin, Trunk, Savoy Room, Wicked Jazz Sounds!

FOOD & BEVERAGES

BakBlik, TingTong, Pancakefan, Lekkernijs, Koffiekever, Hotel Mama, Ballenbak en natuurlijk onze eigen Grolsch Barren

SPECIALS

JazzRepublic Sessions o.l.v. Richie Reichgelt

De in Nijmegen geboren gitarist Richie Reichgelt zal bij Otis park vier speciale middag optredens verzorgen met iedere dag speciale gasten uit zijn eigen netwerk uit binnen- en buitenland. ook zullen er verschillende stijlen in de jazz voorbij komen zoals funk, soul en swing. Zijn eerste gast op zondag is niemand minder dan Kim Hoorweg.

Shindig!

Op de zondag van Otis Park Festival komt Shindig met een avondvullend programma, waarbij zij live-muziek en DJ’s combineren. Met de 8-koppige Mighty Typhoons met vuige rhythm & blues, vroege funk en boogaloo. Shindig DJ’s Jan de Garageman (Kids ‘n’ Billies) en Lego Blockhead (Secret Museum of Rock en Soul) zullen het feest compleet maken met de meest dansbare platen op vinyl. Een avond vol rockabilly, soul, ska, swing, rhythm ’n blues en meer geluiden vanuit de glorietijd van de rock ‘n roll.

Dox Records

Voor de donderdagavond gingen wij op zoek in de stallen van Dox Records, vanavond acht uur zal de avond gehost worden door DJ Maestro, met optredens van Sarah-Jane en Cirque Valentin.

Wicked Jazz Sounds

Ook al zijn we nog maar 3, we houden van tradities, dus ook dit jaar zal het Otis Park Festival afgesloten worden door de Wicked Jazz Sounds met een 5 uur durende set waarin live muziek en DJ’s. Dance with a Smile!