Meneer Otis maakt Misplaatste Grappen


Nijmegen zit vol bijzondere plekken, plekken met geschiedenis of met een bijzonder verhaal. Plekken waar het tijd wordt de lach eens te laten galmen en bezoekers er bekend(er) meer te maken.

Meneer Otis zocht drie bijzondere locaties uit om ‘s Nijmeegs eerste cabaret route uit te stippelen. Op zaterdag 23 april 2016 krijgen 120 avonturiers de kans om langs deze drie bijzondere plekken te gaan en zicht te laten verassen door drie voorstellingen van 25 minuten bijzonder cabaret, stand-up comedy…

De route wordt afgesloten in de Steigerzaal van de Lindenberg met een slotvoorstelling waarbij alle bezoekers samen komen, gevolgd door een funky afterparty zoals je dat mag verwachten van Meneer Otis. Voor de slotvoorstelling zijn enkele extra tickets te koop. Alle tickets geven ook toegang tot de afterparty.

Voor de afterparty zijn losse tickets verkrijgbaar, dansen in een zaal vol mensen die de lach niet mee van hun gezicht krijgen na een avond vol Misplaatste Grappen!

Binnenkort zullen we de Line Up bekend maken en met de kaartverkoop starten!!