Otis Park Festival 2016


Otisten pakt uwen agenda’s!

Van 16 tot en met 22 juli zet Meneer Otis zijn kamp weer op in het mooiste park van Nijmegen voor een week vol Soul, Funk, Jazz en aanverwanten, het is tijd voor de vierde editie van het Otis Park Festival!

We zijn bijna zover om de line up te verklappen, maar we staan natuurlijk weer garant voor de lekkerste jazz in de middag, de warmste soul bij de ondergaande zon en de rauwste funk in de zwoele zomernachten.

Buiten deze lekkere line up hebben we bij deze vierde editie nog meer om te smullen. Zo hebben we ons terras met foodtrucks uitgebreid en kun je er ook terecht voor de lekkerste koffie, wijnen en cocktails.

JazzRepublic Sessions o.l.v. Richie Reichgelt

De in Nijmegen geboren gitarist Richie Reichgelt zal bij Otis Park ook dit jaar vijf optredens verzorgen met iedere dag speciale gasten uit zijn eigen netwerk uit binnen- en buitenland.Ook zullen er verschillende stijlen in de jazz voorbij komen. Vorig jaar mochten we al Kim Hoorweg, D’Eve Archer, Sazz Leonore en Maarten Hogenhuis verwelkomen. Spannend wie er dit jaar mee komt…

Wicked Jazz Sounds

Ook dit jaar zal het Otis Park Festival afgesloten worden door de Wicked Jazz Sounds met een 5 uur durende set waarin live muziek en DJ’s elkaar afwisselen, het Kronenburgerpark verandert maar eens per jaar in een club waar dance, house, jazz, funk en soul clashen, daar moet je dus bijzijn. Dance with a Smile!