Line Up Otis Park 2016 bekend

Woensdag 20 Juli 23:00

We zijn compleet! Otis Park belooft ook voor de vierde editie weer een festival te worden vol zonovergoten jazz, zwoele soul en rauwe funk.

Nieuw dit jaar, lekker struinen langs meer dan 5000 platen tijdens de Otis Park Vinylmarkt ft. Vintage Sound System op zaterdag 16 juli.
Line Up!

Frank Montis, Anton Goudsmit & Cyril Directie * Groova Palooza * Leonie Tielemans Group * Jimmi Hueting Trio ft. Dick de Graaf * JazzRepublic Sessions: Egle Petrosiute * The Jig * DJ Tin Wish Tin * Roest * JazzRepublic Sessions: Azure Hiptronics * Bongomatik * Joan Fort 4tet * Maarten Voortman Trio * JazzRepublic Sessions: Nadia Basurto * NankoSoul * Funky Organizers * Willy Vetsap ft. Lucas Martinez * Kika Sprangers * JazzRepublic Sessions: Toine Scholten * Eadon * Wild Organ & Drums * Travel Syndicate * Crazy Daze * JazzRepublic Sessions: The Rotterdam Connection * Sam Rodrigues * Power To The Pipo * Gijs Idema Trio * Barbara St. James * Wicked Jazz Sounds