Eerste Lustrum voor Otis Park


Otisten leent mij uw oor!

Van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 juli 2017 vindt de vijfde editie van het Otis Park Festival plaats in het prachtige Kronenburgerpark.

Op de eerste dag van Otis Park organiseren wij in samenwerking met de Thiemeloods wederom de Vinylmarkt, na het succes van vorig jaar zal deze nu nog groter zijn en nemen de verkopers een extra dikke lading jazz, funk en soul platen mee.

We gaan door met de JazzRepublic Sessions, waarin de in Nijmegen geboren gitarist Richie Reichgelt vijf optredens zal verzorgen  met iedere dag speciale gasten uit zijn eigen netwerk uit binnen- en buitenland. Daarnaast sluiten we natuurlijk traditiegetrouw af met de Wicked Jazz Sounds op vrijdag avond, dance with a smile!

Lekkere plaatjes vullen geen gaatjes, dus naast onze heerlijke line up staan er diverse foodtrucks en bars, we verwelkomen dit jaar; Bistro Ivory, Cantina Caravina, DailyDog, De Ballenbar, Foekje’s Eko Pizza, Sandwich2Go, Piepers & Rund, Daan’s IJs Delight en Stoom. Voor een natje ga je naar de Cocktailmannen van Barentertainment, de vinofielen van Delicia wijnen of de barista’s van de Koffiekever. Een lekker glaasje Grolsch kan natuurlijk ook gewoon!

Met maarliefst 33 acts hebben we voor deze vijfde editie het volste programma ooit. De fijnste Jazz uit alle windstreken, de rauwste Funk en de diepste Soul.