Line Up Otis Park 2017


Met maarliefst 33 acts hebben we voor deze vijfde editie het volste programma ooit. De fijnste Jazz uit alle windstreken, de rauwste Funk en de diepste Soul; de Otis Park line Up!

Ruud Voesten Trio ft. Ben van Gelder – Tommy Moustache – Power to the Pipo – Terence King & The Pillars of Society – IVAR – JazzRepublic Sessions: Coal Harbour –  Soul:ar – Tin Wish Tin (DJ) – Liberati Quartet – Foresight – JazzRepublic Sessions: Henrique Gomide Trio – Ede Erdem Quartet – Claudio Jr. de Rosa Quartet – Marit van der Lei Nextet – Doppler Trio – JazzRepublic Sessions: BBC – Tollak – Jon Tarifa – Monk! – The Voice of Monk – JazzRepublic Sessions: D’Eve Archer – Supermoon – B & The Pack – Gideon Tazelaar Trio ft. Aidan Lombard – Shariffa Indiane – JazzRepublic Sessions: Maya Shanti – Steffen Morrison – Sinas – Eva Almagor – Laura & strings – Fusca – Wicked Jazz Sounds

Lekkere plaatjes vullen geen gaatjes, dus naast onze heerlijke line up staan er diverse foodtrucks en bars, we verwelkomen dit jaar; Bistro Ivory, Cantina Caravina, DailyDog, De Ballenbar, Foekje’s Eko Pizza, Sandwich2Go, Piepers & Rund, Daan’s IJs Delight en Stoom. Voor een natje ga je naar de Cocktailmannen van Barentertainment, de vinofielen van Delicia wijnen of de barista’s van de Koffiekever. Een lekker glaasje Grolsch kan natuurlijk ook gewoon!