Baby Otis After MovieTijdens het eerste weekend van December vierde Meneer Otis de Nijmeegse Jazz, Funk en Soul met een greep uit onze lokale acts. Voor deze eerste mini-lokale-winter-editie van Otis Park verzamelden zich zo’n 300 liefhebbers in de vrieskou. Met veel heaters en muziek hebben we de koude hallen van het Honigcomplex goed warm gekregen!

Baby Otis verdeelde zich in een Jazzclub, een funk & Soul podium. Daarnaast openende we dagelijks met optredens i.s.m. pop-up ‘Podium8’.

Veel dank aan de lokale helden: The Mule Stompers / Willy Vetsap / SOUL COLAB ft. Kongsi, Jay Jay, Leila & The Timing / Youngest / The Bojangles / Jazz Republic Sessions ft. Richie Reichgelt, Jort Terwijn, Daniël Eskens, Jimmi Hueting, Koen Schalkwijk & Barbara St. James / Groove Invaders / Power to the Pipo.

Otis Park is er weer tijdens de Vierdaagsefeesten 2018, Kronenburgerpark Nijmegen 14-20 juli