Vijfde editie Misplaatste Grappen, huilen van het lachen!


Op zaterdag 21 april 2018 vond de vijfde editie van Cabaretroute Misplaatste Grappen plaats. Voor deze editie gingen we weer op pad in het centrum van Nijmegen lang bijzondere en verborgen plekken. Ondanks de voorjaarshitte gingen we op pad met een nagenoeg uitverkochte voorstellingreeks.

We startten bij De Lindenberg en vervolgden onze route langs De Bastei, Stadsbrouwerij De Hemel en Buurtcentrum ’t Oude Weeshuis . Op deze bijzondere plekken zijn vier verschillende cabaretvoorstellingen te zien van; Maarten van den Berg, Maya van As, Marieke Peper en Cabaretgroep Joosen en De Jager.

Voor ieder wat wils, date verhalen uit het gooi, opvoedingen die vooral uit het oorlogsverleden bestonden, sauna avonturen en een milieubewuste afsluiting met de try-out van ‘Zwolle aan Zee’ (Joosen en de Jager).

We kijken uit naar de zesde editie op zaterdag 20 oktober, waarin we op jacht gaan naar bijzondere plekken in Nijmegen-Oost.

Voor actuele informatie kun je het beste terecht op onze facebookpagina!