Otis Park 2018 ‘Oei ik groei!’


Tijdens de zesde editie van het Otis Park Festival zagen we niet alleen de temperaturen naar ongekende hoogtes stijgen! Onder de brandende zon genoot een record aantal bezoekers van de 56 acts die er gedurende de week te zien waren. Het Otis Park bood met veel trost een plek aan 31 originele Jazz, Funk en Soul acts. Met een grote diversiteit aan frisse muzikanten, gevestigde namen en talenten uit alle windstreken.  We kijken ook met erg veel plezier terug op de uitbreiding naar twee podia in samenwerking met Podium 8 Nijmegen. Zij boden een intieme plek aan 25 acts van singer-songwriters tot Jazz acts.

Tijdens Otis Park Festival 2018 ontvingen wij:

Otis Stage; About the Bush, The Filthy Mandarin, Saxotone’s Groove Mission, Wild Organs & Drums, Gottfried di Franco, Marutyri, JazzRepublic Sessions ft. Marjorie Barnes, Jan Terlouw Junior, Vintage Sound System, Vivienne Chuliao, JazzRepublic Sessions ft. Richie Reichgelt, Clod!, Smoke, Benny Lava, Quartzite Quartet, JazzRepublic Sessions ft. John Marshall, Baer Traa, Dr. Meraki, Maarten Voortman Kwintet, Marco Apicella Trio, JazzRepublic Sessions Young Talent Jam, Evil Empire Orchestra, Los Calxunxos Tuyos, Das Sound Kollektiv, Kruidkoek, JazzRepublic Sessions ft. Toine Scholten, Power to the Pipo’s Groove Circus, KAUW, Teun Creemers Invites, Willem de Beer & The Jazz Category, Wicked Jazz Sounds.

Podium 8; Bringing home the Bacon, Youngest, Coen van Dijk, The Mule Stompers, Niekse, Marty Reyes, Don & The Daunted, Willy Vetsap, Bastiaan Lunning & Frank van Bussel, Archie’s Grand Adventure, Niels van Heel, Kay Geurts, Etan Huijs, Collin Hoeve, Duende, Vincent van Hessen, Sher, Ruben Schaap, Joni Sheila, Luc Bovend’Eert, Kelvin Klaassen, Yarah & Maaike, The Bojangles, Oliver Pesch, Raglan Roadworks (vervanging voor Ray Romijn).

Veel dank natuurlijk ook aan De Provincie Gelderland en Grolsch als partner van Otis Park. Tot ziens in 2019!