Een nieuw geluid voor Baby Otis


In het eerste weekend van februari presenteerde Meneer Otis een geheel nieuwe Baby Otis op het HonigComplex te Nijmegen. Bezoekers gingen kopje onder in experimentele Jazz, elektronische geluiden, Funk en Dance.

In de toren van het HonigComplex hoorde je de Noorse Jazz van Sanne Rambags geïnspireerd door de schilder Edvard Munch, de mix van moderne Jazz en Klassiek van het S’yo Fang Octet en de vrije filosofische geluiden van Steiger (BE). Hoorde je de elektronische jazzklanken van As*best en Celestial Turkey, tot aan de Electro Pop van Luchtman. Werd je omver geblazen door de sonische geluiden van Clod! en verrast door de Erasmus Jazz Award winnaar 2018, Mild.

Op de begane grond kwam de Punk Funk van Spunk rauw op je dak waarna de Superjazz van Bruut! je over de dansvloer veegde. Vervloog je in een sonische droom op de vleugels van Avangardische muziek en moderne Jazz in een collisie van Kunst en Electro van Marcellis & Darieaux om uit te blazen op de Trombone Funk van Efe Erdem.

Deze buitenwereldse avonden eindigden in de soulvolle Deephouse van Nederlandse DJ-Producers Soultage en de Disco en Funk infused House van Fouk!