Jazzstad Nijmegen, (a)live and kicking!


Met een zomer vol Jazz achter de rug met bijvoorbeeld Otis Park en de zonnige Podium JIN optredens op de Kaaij, en alweer een nieuwe editie van Festival Jazz International Nijmegen in het verschiet, mag er geen twijfel meer bestaan: Jazzstad Nijmegen!

Vanaf september hoeft jazzminded Nijmegen niet meer te zoeken in de diverse agenda’s om hun groove te vinden. De afgelopen maanden werd er namens de jazzpartners in Nijmegen hard gewerkt achter de schermen om platvorm Jazzstad Nijmegen een nieuw gezicht te geven. Naast een nieuwe uitstraling op Facebook en Instagram is per september ook de nieuwe website online.

Op jazzstadnijmegen.nl is het actuele jazzprogramma van Nijmegen te vinden. Naast concerten en festivals vind je er ook nieuws en jazzverwante activiteiten in Nijmegen, zoals vinylmarkten en films. De start van het nieuwe theaterseizoen is het aangewezen moment om de nieuwe website te lanceren.

Het gezamenlijke platvorm voor de jazzactiviteiten is een wens van de jazzpartners uit Nijmegen welke werd uitgevoerd in een samenwerking tussen LUX Nijmegen, Meneer Otis en Podium 8. Jazzstad Nijmegen nodigt iedereen uit om hun jazzactiviteiten te melden via info@jazzstadnijmegen.nl

Het nieuwe logo voor Jazzstad Nijmegen