EP Release ‘Spetters’ Power to the Pipo!


In verband met de maatregelen rondom het Corona virus is deze show verplaats naar woensdag 23 december 2020.

Meneer Otis is bekend van zijn festivals: Otis Park (vierdaagse feesten) en Baby Otis. Deze avond presenteert Otis een bijzondere avond die in het teken staat van de rauwe jazz-funk band ‘Power to the Pipo’. De band heeft zo’n zes keer op rij bij Otis Park als afsluiter gestaan. Vandaar sloten zij de handen ineen om samen een massive party te organiseren.

Deze avond brengt Power to the Pipo haar EP ‘Spetters’ uit. De eerste single van deze EP, ‘Pufferfish’, werd goed ontvangen. Zo werd de single gereleased door Jazzism en gedraaid op NPO Soul en Jazz. Hun meest recente single ‘Catwoman’ werd gereleased door The Daily Indie en eveneens gedraaid op NPO Soul en Jazz. De jazz-funk band Power to the Pipo is in de afgelopen drie jaar uitgegroeid tot een populaire live act. Niet alleen deed de band in de afgelopen drie jaar meer dan honderd optredens, maar werden ze hierbij meermaals vergezeld door muzikale helden, zoals Anton Goudsmit, Candy en Hans Dulfer en Eric Vloeimans.

Het Nijmeegs muziekcollectief Baobab is ingeschakeld om de rest van de avond de dikste vinyls te draaien. Verwacht een avond vol Funk, Afrobeat, Afrofunk, Highlife, Funana, Cumbia, Gaita, Forro en andere tropische ritmes rechtstreeks vanaf het zwarte goud.

Get your tickets!