‘Otis x Thiemeloods’ viert het kleine theater!

Soula Notos

Dat de uitwerking van de maatregelen rondom het coronavirus een grote impact hebben op de cultuursector mag overduidelijk zijn. Veel voorstellingen zijn komen te vervallen en veel artiesten hebben moeite om voldoende, zij het überhaupt, speelplekken te vinden. Reden genoeg voor Thiemeloods en Meneer Otis om de handen ineen te slaan vanuit een gedeelde liefde voor cultuur en met name voor storytelling, cabaret en theater.

Vanaf 1 november presenteren zij vanuit deze samenwerking twee programmalijnen; Otis x Thiemeloods op de zondagen, met storytelling, theater en cabaret. Op de donderdagen wordt het podium gevuld met comedy tijdens een reeks try-out avonden. Het programma bestaat onder andere uit Wouter Monden, Arjan Kleton, Soula Notos, Ramon Chatrer, Marjolein Frijling, en zal de aankomende weken verder aangevuld worden.

Voorstellingen die vermaken, voorstellingen die actueel zijn, voorstellingen in het Nederlands, maar ook in het Engels. Met een grote diversiteit in het programma is er voor iedereen de mogelijkheid om in tijden van sociale afstand toch een avondje uit te plannen.

Op 1 november start Otis x Thiemeloods met de voorstelling Roestplaats van Ramon Chatrer. Met een combinatie van manische hersenspinsels en rauwe kleinkunst duikt Ramon Chatrer in de beerput die altijd maar gedempt moet blijven. Hij zingt en schreeuwt over de onrust die schuilgaat achter zijn charmante voorkomen.

Otis x Thiemeloods wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland, Thiemeloods en Meneer Otis.

Klik hier voor het programma & tickets

Op zondag 1 november trapt Ramon Chatrer de reeks Otis x Thiemeloods af met zijn show ‘Roestplaats’.

Corona maatregelen Thiemeloods

Thiemeloods blijft open voor publiek! We hebben veel zin om jullie te kunnen blijven ontvangen, de voorstellingen vinden uiteraard volledig plaats volgens de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Zo is de aankomende tijd de foyer gesloten en kunnen wij maximaal 30 bezoekers per voorstelling verwelkomen. Om veilig binnen de 1,5 meter de zaal in te kunnen richten zijn er enkel 1- of 2-persoonstickets te koop voor de voorstellingen.

Je kan de Thiemeloods alleen bezoeken met een geldig ticket en als je geen symptomen hebt zoals; neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius). Verder is het verplicht een mondkapje te dragen tot dat je op je stoel zit. Bekijk de checklist hieronder.

Wanneer je ‘ja’ antwoordt op één van onderstaande vragen, mag je de Thiemeloods nu niet bezoeken.

  • Heb je de afgelopen 24 uur, of op dit moment één van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verlies van reuk of smaak, en/of verhoging of koorts?
  • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heb je het coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze persoon terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Wanneer je zelf deze klachten hebt, of jouw huisgenoot, blijf dan thuis.