Netwerkdag Theater & Dans | 025


Weet wat er speelt en weet wie er speelt in cultuurregio 025*.  

Samen met Schakel025, Cultuur Academy en Cultuur Oost, organiseert Meneer Otis op 12 januari 2023 dé regionale netwerkdag voor (muziek)theater en dans. Om het nieuwe werkjaar eens lekker goed te beginnen!

En welke regio wordt dan bedoeld? We spreken over cultuurregio 025, dat de overkoepelende cultuurnoemer is voor de gemeenten Arnhem, Berg en Dal, Beuningen, Doesburg, Druten, Duiven, Heumen, Lingewaard, Montferland, Mook en Middelaar, Nijmegen, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Wijchen, Zevenaar. Stel, je bent een theatermaker uit een van deze gemeenten, en je hebt (nog) geen contacten met programmeurs. Of stel, je bent programmeur van een theater, maar hebt onvoldoende beeld van dansmakers uit de regio. Dan is de Netwerkdag een goede gelegenheid om deze cultuurcollega’s te ontmoeten en met hen in contact te komen.

Met andere woorden: Netwerkdag Theater & Dans 025 brengt onafhankelijke makers en programmeurs met elkaar in contact via een interactief programma van pitches en workshops.
Voor meer informatie over het interactieve programma, over de kosten en over hoe je aan te melden, kijk snel op de website NTD025.nl.


*Cultuurregio 025 is een overkoepelende cultuurnoemer voor de gemeenten Arnhem, Berg en Dal, Beuningen, Doesburg, Druten, Duiven, Heumen, Lingewaard, Montferland, Mook en Middelaar, Nijmegen, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Wijchen, Zevenaar