Female Economy | Mama (NL)

Female Economy | Mama (NL)

Helaas is, wegens medische redenen binnen de cast, deze voorstelling tot nader order komen te vervallen. Gezien deze reden kan de voorstelling niet op korte termijn verplaatst worden. Tickethouders worden via de mail op de hoogte gesteld, ticketgelden worden geretourneerd.

MAMA is een zwart, hartverscheurend sprookje dat laat zien hoe belangrijk en nodig alle mensen zijn die zich hard maken tegen kindermishandeling. Vanuit de belevingswereld van Noushka – het kind – maken we kennis met haar moeder, haar juf, de gezinsvoogd van jeugdzorg en krijgen we een kijkje in haar eigen binnenste.

De voorstelling raakt, omdat het besef opdoemt dat wij er allemaal mee te maken hebben en het oproept tot een dialoog over hoe wij kunnen ingrijpen. Het moedigt aan om stil te blijven staan bij de vraag: hoe kunnen we als omstanders eigenlijk reageren als we geconfronteerd worden met de vaak ongrijpbare mechanismen van vernedering, emotionele mishandeling of verwaarlozing van kinderen?

MAMA is gemaakt door Ola Mafaalani en Malou Gorter, gebaseerd op onderzoek bij diverse zorginstellingen zoals de Kindertelefoon, en gesprekken met slachtoffers zelf. 

Zondag 20 november is de laatste dag van de Week tegen Kindermishandeling en tevens de Internationale Dag van de Rechten van het Kind.

Credits
Regie: Ola Mafaalani
Regie 2022 : Malou Gorter
Spel: Julia Akkermans
Tekst: Rik van den Bos
Research: Malou Gorter, Ola Mafaalani
Kostuums: Helga Richter
Decor Advies: Andre Joosten
Muziek: Eef van Breen

Genre: Storytelling
Start: 20:00
Duur: 60 minuten
Taal: Nederlands
Tickets VVK: Regulier €15,00 + admin / CJP-Student €10,00 + admin
Tickets ADD: €17,50

Onder de 30 en nog geen CJP? Koop ’m dan nu voor € 17,50 per jaar en maak meteen gebruik van de korting. Naar CJP website