Otis x Brebl // SPUNK

Otis x Brebl // SPUNK

Muziek met duizelingwekkende harmonische overgangen en vol energie. Initiatiefnemers René en Teun Creemers, respectievelijk op drums en bas, zorgen voor een ijzersterke basis met een twist, waardoor gitarist Jelle Roozenburg en saxofonist Jesse Schilderinks de vrijheid hebben om de grenzen van hun fantasie te verkennen. Het eindresultaat is het soort geraffineerde ruis waar muzikanten vaak van dromen, maar ze toch erg wakker houdt. Geniet van SPUNK op eigen risico.

Jesse Schilderink: (tenor)Sax
Jelle Roozenburg: Gitaar
Teun Creemers: Bas
René Creemers: Drums

Otis x Brebl // Corona Maatregelen:

Brebl gaat weer open voor publiek! Van 18 juli t/m 24 juli vieren we dat met ‘Otis x Brebl’. We hebben veel zin om jullie weer te zien. Deze concerten vinden uiteraard volledig plaats volgens de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM.

Momenteel is een bezoek in Brebl wel anders dan je gewend bent. Je kan Brebl alleen bezoeken met een geldig ticket en als je geen symptomen hebt zoals; neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius). Bekijk de checklist hieronder.

Wanneer je ‘ja’ antwoordt op één van onderstaande vragen, mag je Brebl nu niet bezoeken.

1. Heb je de afgelopen 24 uur, of op dit moment één van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verlies van reuk of smaak, en/of verhoging of koorts?

2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3. Heb je het coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze persoon terwijl hij/zij nog klachten had?

5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Wanneer je zelf deze klachten hebt, of jouw huisgenoot, blijf dan thuis.