Teun van Laake | Niet in het geniep

Teun van Laake | Niet in het geniep

Het kleinetheaterpact presenteert: Niet in het geniep

Teun van Laake is muzikant en dichter. In zijn luisterliedjes en gedichten keert hij zichzelf binnenstebuiten en probeert hij de complexe realiteit te vatten in een bekoorlijk metrum. Hij bekijkt, overdenkt en bespot (zichzelf) waar hij dat nodig acht. Hierbij steekt hij zijn verbazing over hedendaagse fenomenen niet onder stoelen of banken en legt hij diepgewortelde patronen bloot. Maar boven alles hoor je zijn zoektocht naar oprechtheid.

Na twee jaar in afzondering gewerkt te hebben aan nieuw materiaal is het nu tijd om de wereld in te trekken. Teuns debuutalbum Niet in het geniep verschijnt in mei 2022 en dat viert hij in de Thiemeloods met zijn gelijknamige voorstelling. Zoals de titel doet vermoeden is verschuilen geen optie meer. Bedaard neemt hij je mee langs vage herinneringen, dubieuze anekdotes en kalme overpeinzingen, terwijl hij zich hardop afvraagt wat ervoor nodig is om tevoorschijn te komen en zelftwijfel een plekje te geven. Verwacht poëzie, spoken word en hiphop; lichtzinnig, maar met een rauw randje. Voor liefhebbers van Drs. P, Kees Torn en Tim Fransen.

De voorstelling is een productie van De Jongens van Hiernaast | Foto: Willem Melssen

Het kleinetheaterpact staat garant voor elke zondag een voorstelling in één van de kleine theaters van Nijmegen! Het pact is een samenwerking tussen Thiemeloods, Kunst & Cultuurplein De Verspiegeling en Meneer Otis, mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen.