Try Out – Klaas Prins x Oscar Arnold “Grappige Zaken”

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op donderdag 21 januari en is in verband met de aangescherpte maatregelen rond COVID-19 verplaatst naar donderdag 18 maart. Reeds gekochte tickets blijven geldig, tickethouders worden per mail op de hoogte gesteld.

Een dubbelprogramma waarin cabaretiers Klaas Prins & Oscar Arnold ieder drie kwartier uit hun nieuwe voorstelling try-outen.

Klaas Prins

Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas stond in 2016 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival. Verder heeft Klaas aan verschillende televisieprogramma’s gewerkt (First Dates, Beste Kijkers en Ranking the Stars), was hij te zien in Hufterproef (NPO3) en was hij de vaste presentator van Humor TV.

Oscar Arnold

Bij het horen van Oscar Arnold denk je in eerste instantie aan een tweeling, maar op het podium blijkt het toch ‘n eenling.
Oscar Arnold is zo’n typische rare gast uit je middelbareschooltijd. Althans zo lijkt het, want wie is de ware Oscar? Wees voorbereid, verwacht geen hippe comedian die high-fivet met publiek. Verwacht … Oscar!
Oscar Arnold volgde een opleiding aan de Konings Theater Academie, stond in de halve finale van het Leids Cabaret Festival, is lid van de Knock Out Comedy Crew en was op televisie te zien op o.a. Holland’s Got Talent, HumorTV en 101 Comedy.