Meneer Otis


480064_4001270672768_1677448529_n

Wat op 17 juli 2009 begon als een klein podium, Café Otis aan de Van Welderenstraat 90 in Nijmegen, is langzaam uitgegroeid tot een organisatie voor evenementen en culturele producties. Meneer Otis is ontstaan vanuit een persoonlijk gemis van jazz, funk, soul en comedy in Nijmegen. Al snel begonnen de eerste comedyavonden en jazzsessies. Vele avonden met bijzondere jazzoptredens, hilarische comedyavonden en late funk- en soulfeesten volgden.

Bijna vier jaar later hebben we op 26 april 2013 de deuren van het podiumcafé gesloten, omdat de ambities groter werden dan het café. In datzelfde jaar kregen we de kans om een podium op te zetten voor de Nijmeegse Zomerfeesten (Vierdaagsefeesten), een kans die je niet afslaat en met beide handen aanpakt. Met veel plezier kijken we ondertussen terug op al zeven jaar Otis Park Festival, met een laatste editie die inmiddels 2 podia en 50 acts kende.

Tussendoor werd Baby Otis geboren op 20 juni 2015, waarin we een duik namen in regionaal talent. Evenals in 2017, maar in 2019 schudt Baby Otis zijn lokale karakter van zich af. Baby Otis gaat verder als een weekender vol (Experimentele) Jazz, Electro en cross overs naar andere disciplines. Een spannend, jong en vernieuwend programma. Daarnaast organiseert  Meneer Otis de halfjaarlijkse Cabaretroute Misplaatste Grappen en storytelling voorstellingen in De Thiemeloods. En wie weet bedenken we nog wat nieuws…

Meneer Otis zoekt graag de samenwerking met nieuwe initiatieven. Bovendien zijn we ook in te schakelen voor producties van evenementen, programmering, coördinatie, horeca klussen, eigenlijk alles wat een cultureel evenement tot een succes maakt!

Tot dan! Was getekend, Meneer Otis

Contact: info(at)meneerotis.nl

Meneer Otis NPO2